Este necesar un proces îndelungat de elaborare a regulilor pentru a promova interdicția

Este necesar un proces îndelungat de elaborare a regulilor pentru a promova interdicția

De asemenea, FDA și-a extins indicațiile în 2018 pentru prima terapie triplă aprobată pentru BPOC care să permită tripla terapie cu inhalator unic GlaxoSmithKline Trelegy Ellipta (furoat de fluticazonă / umeclidinium / vilanterol) să fie utilizată la o populație mai largă de pacienți cu limitări ale fluxului de aer sau care au a experimentat o agravare acută a simptomelor respiratorii.

Imunoterapie orală pentru alergii alimentare

Rezultatele studiului PALISADE de imunoterapie orală cu arahide (OIT), raportate în noiembrie, au arătat că tratamentul AR101 OIT de investigație este asociat cu o îmbunătățire semnificativă a toleranței la arahide la copii și adolescenți.

După un an de tratament cu https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ OIT, 67,2% dintre participanții cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani care au rămas în studiu ar putea tolera 600 mg sau mai mult de proteină de arahide fără simptome (echivalentul a trei sau patru arahide). Prin comparație, doar unul din 25 de participanți la brațul de control al studiului ar putea tolera acest nivel de proteină de arahide la nivelul de 1 an.

Descoperirile din faza III PALISADE au fost raportate în noiembrie la Seattle, la reuniunea anuală a Colegiului American de Alergie, Astm, & Imunologie, coroborat cu publicarea în New England Journal of Medicine.

Studiul a fost proiectat și finanțat de Aimmune Therapeutics, care a primit statutul de denumire rapidă și avansată pentru AR101 de la FDA. În așteptarea aprobării FDA, imunoterapia orală ar putea ajunge pe piață imediat după toamna anului 2019, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru MedPage Today.

Creșterea explozivă în utilizarea adolescenților de E-Cig

Una dintre cele mai mari povești de sănătate publică a anului a fost creșterea explozivă a utilizării țigărilor electronice în rândul elevilor de gimnaziu și liceu, în special țigări electronice de tip păstă sau cartuș, cum ar fi marca Juul.

Rapoartele anecdotice despre o creștere dramatică a consumului de adolescenți au fost confirmate în noiembrie, rezultatele sondajelor arătând o creștere de aproape 80% a utilizării în rândul elevilor de liceu și o creștere de 50% în rândul elevilor de gimnaziu în ultimul an.

Datele din sondajul național al tutunului (NYTS) din 2018 al CDC au arătat că 3,6 milioane de adolescenți foloseau în mod regulat țigări electronice în 2018 – aproape dublu față de numărul raportării consumului de țigări electronice în sondajul din anul precedent.

În septembrie, comisarul FDA, Scott Gottlieb, a declarat că folosirea țigării electronice pentru adolescenți este o "epidemie," anunțând că agenția va aborda problema cu "cel mai mare efort coordonat de conformare cu tutunul din istoria FDA."

În noiembrie, Gottlieb a anunțat că FDA va restricționa vânzarea de țigări electronice aromate, cu excepția aromelor de mentă și mentol, în magazinele de proximitate și alte puncte de vânzare cu amănuntul.

FDA va încerca, de asemenea, să interzică mentolul din țigările combustibile – o mișcare care a fost mult timp solicitată de grupurile și organizațiile anti-tutun precum NAACP. Țigările cu mentol sunt deosebit de populare în rândul afro-americanilor și adolescenților care abia încep să fumeze.

Este necesar un proces îndelungat de elaborare a regulilor pentru a promova interdicția. Asta înseamnă că vor trece ani înainte să se întâmple, dacă se întâmplă deloc, spun specialiștii.

Ultima actualizare 04 decembrie 2018

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Ghidurile comune ale American Heart Association și American Thoracic Society, care apar în revista Circulation, sunt acum disponibile pentru a aborda evaluarea și tratamentul hipertensiunii pulmonare pediatrice.

Primele linii directoare de management pentru această afecțiune, care este cauzată în mod tipic de blocaje ale arterelor pulmonare și este definită ca presiunea arterială pulmonară medie de repaus (mPAP) a >Cu 25 mm Hg peste primele câteva luni, va oferi clinicienilor un punct de plecare pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunii, care afectează aproximativ doi din 1000 de bebeluși, și pentru informarea părinților cu privire la ce să se aștepte.

Documentul subliniază, de asemenea, o nevoie critică de a caracteriza mai bine aspectele unice ale dezvoltării circulației pulmonare și mecanismele de bază ale hipertensiunii pulmonare în mediul pediatric.

"Aceste linii directoare oferă primele îndrumări oficiale cu privire la diagnosticul și gestionarea hipertensiunii pulmonare la copii, dar, deoarece au fost făcute puține studii la pacienții pediatrici, există un element de medicină bazată pe dovezi și un element de bună judecată la aceștia," co-președinte al grupului de lucru orientativ Stephen L. Archer, MD, de la Universitatea Queen’s, Ontario, Canada, a declarat pentru MedPage Today." Am încercat să precizăm foarte clar unde există lacune în cunoștințele noastre."

Grupul de lucru pentru orientări a remarcat faptul că, în ciuda disponibilității unor noi terapii medicamentoase, rezultatele pe termen lung pentru pacienții pediatrici cu hipertensiune arterială pulmonară severă rămân slabe.

"Hipertensiunea pulmonară pediatrică (PH) este diferită de PH-ul adult în mai multe moduri," a scris grupul de lucru. "Cel mai important, PH pediatric este intrinsec legat de problemele de creștere și dezvoltare pulmonară, inclusiv multe influențe prenatale și postnatale timpurii. Dezvoltarea PH la nou-născut și la tânăr este adesea legată de adaptarea funcțională și structurală afectată a circulației pulmonare în timpul tranziției de la viața fetală la cea postnatală."

Liniile directoare au abordat înțelegerea în evoluție rapidă a importanței influențelor genetice asupra hipertensiunii pulmonare, menționând că testarea genetică cu consiliere poate fi benefică pentru copiii cu PH idiopatic și familiile lor.

Archer și colegii săi au recomandat testarea genetică a rudelor de gradul întâi ale pacienților cu forme monogene de hipertensiune arterială pulmonară ereditară atât pentru stratificarea riscului, cât și pentru screeningul purtătorilor asimptomatici.

Aceștia au solicitat ca membrii familiei copiilor cu hipertensiune arterială pulmonară ereditară să fie evaluați imediat pentru hipertensiunea arterială pulmonară atunci când dezvoltă noi simptome cardiorespiratorii.

Alte inițiative recomandate de grupul de lucru au inclus:

Utilizarea oxidului nitric inhalat (iNO) pentru PH persistent la nou-născuți pentru a reduce necesitatea suportului de oxigenare a membranelor extracorporale (Clasa I, Nivel de evidență A) pacienți cu vârsta adecvată (clasa I, nivel de evidență A) Evaluarea și tratamentul pacienților pediatrici ambulatori în clinici complexe, multidisciplinare, la centre specializate de pediatrie (clasa 1, nivel de evidență C) Evaluarea copiilor cu boală pulmonară cronică difuză pentru bolile cardiovasculare concomitente ale PH prin ecocardiogramă (clasa 1, nivel de evidență B) Utilizarea suplimentară de oxigen a fost considerată rezonabilă în timpul călătoriei cu avionul la copii și adolescenți cu PH (clasa IIa, nivel de evidență B)

Archer a spus că documentul oferă pentru prima dată directive clare clinicienilor care îngrijesc pacienții cu PH pediatric pentru clasificarea numeroaselor tipuri de PH și tratarea nou-născuților, sugarilor și copiilor cu medicamentele și dozele adecvate.

"Cred că clinicienii vor fi plăcut surprinși de claritatea în ceea ce privește diagnosticul, ce teste să facă, cum să clasificați boala și să tratați pacienții cu terapii dovedite la doze adecvate," el a spus.

Specialistul în hipertensiune pulmonară John J. Ryan, MD, de la Universitatea din Utah Health Care din Salt Lake City, a declarat că primele linii directoare reprezintă o avansare semnificativă în diagnosticul și tratamentul PH pediatric. Ryan nu a făcut parte din comitetul de redactare a liniilor directoare.

"Hipertensiunea pulmonară pediatrică poate apărea din multe afecțiuni diferite – boli pulmonare congenitale, boli congenitale ale inimii și boli vasculare pulmonare, printre altele," a spus el MedPage Today. "Prin urmare, tratamentul și prognosticul pentru PH pediatric pot varia considerabil în funcție de cauza de bază."

Dezvăluiri

Raportul a menționat că membrii grupului de lucru au depus toate eforturile pentru a evita conflictele de interese reale, potențiale sau percepute și că conflictele de interese și relațiile cu industria au fost riguros verificate de ATS și AHA. Toți membrii comitetului au completat declarații de conflict de interese. Lideri de proiect și >50% din comitet nu a raportat conflicte de interese semnificative.

Sursa primara

Circulaţie

Referință sursă: Abman SH, și colab "Hipertensiune pulmonară pediatrică: îndrumări de la American Heart Association și American Thoracic Society" Circ 2015; DOI: 10.1161 / CIR.0000000000000329.

O divizare propusă a sindromului de detresă respiratorie acută (ARDS) COVID-19 în două tipuri care necesită abordări de ventilație diferite nu a găsit niciun sprijin dintr-un studiu de dovadă a conceptului.

Divizia propune două subfenotipuri de pneumonie COVID-19 pe baza fiziologiei pulmonare și a constatărilor radiografice:

Cazuri tipice, dublate "Tip H," cu elasticitate ridicată, șunt ridicat și greutate pulmonară ridicată care pot beneficia de volume maree mai mici și presiune pozitivă expiratorie pozitivă mai mare (PEEP) Atipic "Tip L" ARDS cu elasticitate scăzută, șunt redus și greutate pulmonară scăzută care ar putea fi tratată mai bine prin volume maree mai mari și PEEP mai mic

Cu toate acestea, într-un studiu care urmărește să testeze ipotezele care stau la baza acestei clasificări, conformitatea sistemului respirator (elastanța) nu s-a corelat cu consolidarea scanărilor CT toracice care indică țesut pulmonar slab sau neaerat (coeficient de regresie + 0,13% per ml / cmH2O, P = 0,39).

79% dintre pacienții cu morfologie pulmonară non-focală au avut o implicare parenchimatoasă semnificativ mai mare, dar nu au obținut o complianță mai mică decât cei cu morfologie pulmonară focală.

"Majoritatea pacienților nu au putut fi clasificați subfenotipul „H” sau „L”, dar au prezentat caracteristici mixte," Lieuwe Bos, MD, dr., De la Universitatea din Amsterdam, și colegii au raportat în Annals of the American Thoracic Society.

Robert Dickson, MD, de la Facultatea de Medicină a Universității din Michigan din Ann Arbor, a numit concluziile un argument convingător împotriva coerenței clasificării celor două fenotipuri.

"Există acum aproximativ o jumătate de duzină de studii care raportează fiziologia pulmonară la pacienții cu COVID care primesc ventilație mecanică și niciunul dintre ei nu susține existența unor „fenotipuri” discrete de leziuni pulmonare," a spus el MedPage Today. "Fiziologic, pacienții cu COVID ventilați mecanic sunt extrem de asemănători cu pacienții cu SDRA cauzată de alte cauze. În acest moment, aș fi foarte sceptic cu privire la orice afirmații referitoare la fenotipurile pacienților cu COVID până când cineva publică date care să le susțină existența."

Related Posts

× گفتگو